Είστε εδώ:Αρχική σελίδαΌροι Χρήσης
 
Όροι Χρήσης

Όροι Αποστολής

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποστολής ανάλογα με τα προϊόντα.

Εντός Αττικής, λαμβάνετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, εάν το προϊόν μας είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον απαιτούμενο χρόνο αποστολής.
Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.

  • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες 10.00πμ - 16.00μμ, αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών με τον πελάτη για να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης.
  • Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας μεταφορών η πρακτορεία η κτελ η με ότι άλλο είναι δυνατόν. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα.

Η μεταφορά σε οποιαδήποτε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη. Πάντοτε όμως θα φροντίζουμε να έχετε τις καλύτερες τιμές τις οποίες θα έχεται ενημερωθεί πριν την αποστολή και θα έχετε συμφωνήσει με αυτήν.

Όροι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Εξοφλείτε τις αγορές σας στους οδηγούς της μεταφορικής εταιρείας ή τη στιγμή της παράδοσης εφόσον είναι δυνατόν από εμάς. ( Υπάρχουν προϊόντα τα οποία πρέπει να εξοφληθούν κατά την παραγγελία ).

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:ΑLPHA BANK: ΙBAN: GR07 0140 1060 1060 0210 1054 940.

Πληρωμή με πιστωτικές κάρτες μέσω PayPal. Προσοχή, να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες ή να διορθώνετε τα στοιχεία όταν φθάνετε στην πληρωμή μέσα στο PayPal από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες.

Πριν καταθέσετε χρήματα θα ήταν καλό για εσάς να επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας για την διαθεσιμότητα του προϊόντος, την τιμή μεταφοράς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Όροι Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημέρων από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μη έχει χρησιμοποιηθεί.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον συμφωνήσει ο προμηθευτής μας εφόσον δεν είναι δικιά μας κατασκευή.

Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται χρήματα αλλά πιστώνετε ο λογαριασμό σας με αφαίρεση των μεταφορικών και τυχόν εξόδων διαχείρισης.

Σε όλες τις περιπτώσεις ενημερώνεστε με email.

Διαδικασία επιστροφής

  1. Μας στέλνετε email και μας ενημερώνετε τον λόγο και τι θέλετε να επιστρέψετε.
  2. Περιμένετε να σας απαντήσουμε.
  3. Συσκευάζετε το προϊόν κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η μεταφορά του να είναι ασφαλής. Τέλος επιστρέφετε το προϊόν μέσω της εταιρείας μεταφορών που έχουμε συμφωνήσει. Να σημειωθεί ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη.

Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή για οποιονδήποτε λόγο.

Περιοριμός Ευθύνης

Η A.Hellas.gr,ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τις αλλαγές τιμών αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επίσης για τις εγγυήσεις είναι υπεύθηνοι οι κατασκευαστές των προιόντων. Το A.Hellas.gr μπορεί μόνο να συνδράμει.

Πίσω
 

Copyright © 2019 A.Hellas Team | Developed by CMS-IT | Hosted by HostingJuice.com